Hjelp oss å lage bedre baguetter!

Vi skal lage Norges beste baguetter. Overalt. Alltid. Vi har derfor lansert baguettekontrolløren hvor du har mulighet til å gi tilbakemelding på hver eneste baguette du kjøper på 7-Eleven og Shell/7-Eleven. På denne måten kan vi kontrollere om vi klarer å holde samme høye kvalitet overalt- hele tiden. Velkommen som baguettekontroll.

For å bli baguettekontrollør så må 7-Eleven-appen brukes.

Slik fungerer baguettekontrolløren:
  1. Kjøp baguette og skann kupongen som ligger i appen i butikk
  2. Gi dine poeng innen 2 timer etter kjøpet. Anmeldelse gis på en skala fra 1-5.
  3. Få 1 valgfri baguette som belønning for hver 4. baguette du evaluerer. Verdikupongen kan brukes på 7-Eleven eller Shell/7-Eleven.
Det betyr at hver 5. baguette er gratis.

Alle anmeldelser

Her ser du fortløpende hva det norske folk mener om baguettene våre.
Anmeldelsene gis på en skala fra 1-5.

Baguetter

Alle våre baguetter stekes og smøres i våre butikker, og på den måten kan vi alltid servere ferske baguetter.
Vårt fokus på kvalitet gjelder også pålegget og grønnsakene vi bruker, og benytter kun den høyeste kvaliteten på råvarene. Foruten smakfulle varianter av kjente klassikere som ost & skinke, kylling & bacon samt reker med majones har vi en rekke gode og smaksrike alternativer som den varme tacobaguetten med nacho chips, tacokjøtt, ost og salsa.

Nyhet! Surdeigsbaguetter

Våre surdeigsbaguetter er laget med norsk mel og hevet med surdeigskultur satt på rugmel og speltmel.
Baguettene er bakt i steinovn og representerer de eldste baketradisjonene vi har. På grunn av lang hviletid på deigen modnes smaken og aromaen på brødet. Vi har lagt mye arbeid i å avstemme smaker på pålegg og grønnsaker sammen med surdeigsbaguettene og kan tilby spennende varianter som salami & brie og BLT. Vi er meget stolte over surdeigsbaguettene våre og håper de faller i smak.