Vi skal servere skikkelig god kaffe. Til alle. Overalt. Alltid. Derfor har vi laget en app der du kan gi tilbakemelding på hver eneste kopp Caffè Rosso vi serverer. I belønning får du gratis kaffe. Alle anmeldelser blir publisert fortløpende, enten de er gode eller dårlige. Slik vil vi tvinge oss selv til å holde den samme høye kvaliteten over alt. Hele tiden. Velkommen som kaffekontrollør.

Her ser du fortløpende hva det norske folk mener om kaffen vår.
Anmeldelsene gis på en skala fra 1-5.

Toppliste

Caffè Rosso - vår fantastiske kaffe

Blandingene vi bruker til Caffè Rosso er utviklet av vår samarbeidspartner Friele.

 

Vår espressoblanding er en velbalansert blend av 100% arabicabønner fra Brasil og Sentral-Amerika.

Den perfekte brente blandingen er spesielt utviklet av Friele sitt smaksteam for å treffe norske smakspreferanser. Espressoblandingen vi benytter er UTZ sertifisert, noe som bidrar til at hvert ledd i kaffehandelen blir lønnsom og bærekraftig. Kaffegårdene har innført bedre arbeidsmetoder med respekt for mennesker og miljøet.

 

På våre kaffedrikker som ikke inneholder espresso, benytter vi Friele Frokostkaffe.

Friele Frokostkaffe er en kaffeblanding med arabicabønner av høy kvalitet, med kaffe fra Brasil og en rekke andre kaffeproduserende land. Sammen gir de den kjente blandingen balanse og harmoni. Frokostkaffe har vært i det norske markedet helt siden 1938, og beskrives som en fyldig kaffe med lang og behagelig ettersmak.

Last ned appen