fasade
fasade
fasade
fasade
inne
inne
logo
logo

I Norge

7-Eleven Norge er en del av Reitangruppen AS, som er en av Skandinavias ledende aktører innenfor dagligvare– og servicehandel. 7-Eleven har vært etablert i Norge siden den 13. september 1986, da den første butikken så dagens lys i Stolmakergaten på Grunerløkka i Oslo. I dag har 7-Eleven over 60 butikker i bybildet. Størstedelen av butikkene ligger i Østlandsområdet med ytterpunktene Drammen, Fredrikstad og Lillehammer. Resten er fordelt i byer over hele landet slik som Bergen, Stavanger/Sandnes, Trondheim, Kristiansand, Ålesund, Tromsø, og Bodø.

I 2008 inngikk 7-Eleven et samarbeid med Shell i Skandinavia med det resultatet at 88 tidligere YX-stasjoner i Norge ble konvertert til Shell/7-Eleven. To verdensledende merkevarer innen drivstoff og storkiosk/butikk, nå under samme tak, tilbyr kundene det mest moderne konseptet og det beste tilbudet langs vei.

YX 7-Eleven
I 2019 inngikk 7-Eleven et samarbeid med YX på drivstoff og er blitt til YX 7-Eleven. YX med ansvar for drivstoff og 7-Eleven på butikkdrift. 

Koronaviruset

Vi følger de til enhver tid gjeldende føringene.

Vi i 7-Eleven følger nøye med på retningslinjene til myndighetene, og vi følger de til enhver tid gjeldende føringene.

 

Dette betyr blant annet et enda sterkere fokus på hygiene og renhold enn vanlig, og overflater vaskes og desinfiseres kontinuerlig.

 

Vi oppdaterer kontinuerlig vår drift i tråd med siste informasjon for at du som kunde trygt skal kunne velge oss ved behov.