7-Eleven inviterer til bryllup i årets Pride-parade

Som stolt hovedpartner for Oslo Pride 2016, inviterer 7-Eleven Norge homofile og lesbiske par til å feire sin kjærlighet med giftemål under årets Oslo Pride. - Vi vil feire både kjærligheten og like rettigheter for alle mennesker, blant annet ved å legge til rette for at par som ønsker det kan bli viet på flåten vår i paraden, eller et annet sted i forbindelse med Oslo Pride.
- Vi vil feire både kjærligheten og like rettigheter for alle mennesker, blant annet ved å legge til rette for at par som ønsker det kan bli viet på flåten vår i paraden, eller inne i Pride Park. Dette kommer til å bli et flott og spektakulært innslag under Oslo Pride, og vi gleder oss veldig til å være med på festen, sier markedssjef i 7-Eleven Norge, Jan Yngve Holen.

Vigselsseremoniene vil finne sted fredag 24. og lørdag 25. juni, og vil ledes av vigsler fra Humanistforbundet, dommer, imam og prest.

Les pressemeldingen i sin helhet.

VIL DERE GIFTE DERE UNDER OSLO PRIDE?

Vi søker par som vil gifte seg under Oslo Pride! Vigselsseremoniene vil finne sted fredag 24. og lørdag 25.juni. Bli med i trekningen, send søknad om bryllup!
Alle parene som plukkes ut får vielse i regi av Humanistforbundet, dommer, imam eller prest under Oslo Pride 2016.

Blant parene som trekkes ut vil 4 par få "hovedpremien" som er vielse på vår flåte "The Love Float" i Paraden 25.juni,
inkludert champagnefeiring, kake og bryllupsfotografering på flåten. Hvert av disse 4 parene vil også få flotte gaver med navnegraveringer fra Festen min, og overnatting i brudesuite på Clarion Hotel Royal Christiania - det offisielle Pride-hotellet 2016. 

7-Eleven, i samarbeid med NRJ, Humanistforbundet, Clarion Hotel Royal ChristianiaFesten min og Baxt sørger for å gi en bryllupsseremoni dere aldri vil glemme. Send søknad innen 18.mai for å være med i trekningen!

Send søknad om bryllup

 

Om Oslo Pride

Oslo Pride er Norges største pridefestival, og er et ti dager langt friminutt for lhbtiq-personer og skeive og alle venner og familie av skeive. Festivalen drives utelukkende av frivillighet, og arrangementet foregår fra 17. - 26.juni med en rekke aktiviteter.
Se programmet for 2016

Alle bilder: ©Oslo Pride
Bilde: Rådhusplassen Oslo Pride 2014, Jan Ove Brenden
Bilde: Rådhusplassen Oslo Pride 2014, Jan Ove Brenden
Bilde: Parade 2014, Rita Jóñer (16)
Bilde: Parade 2014, Rita Jóñer (16)
Bilde: Parade 2014, Christer Nexmark (4)
Bilde: Parade 2014, Christer Nexmark (4)
Bilde: Duo
Bilde: Duo
Bilde: Parade 2014, Jørgen Schive
Bilde: Parade 2014, Jørgen Schive